{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}
 • Colombani


  Den allerbedste olie fra Sydspanien
  En sommerdag for tre år siden kørte Jesper og Natascha afsted på en rejse til Andalusien i Sydspanien fra deres hus i Rønde. Parret var på udkig efter noget helt særligt. De ville finde den bedste økologiske olivenolie, de kunne støve op.

  Det lykkedes dem, da de mødte Francisco. I syvende generation dyrker hans familie bæredygtigt landbrug, og han delte rundhåndet ud af sin store erfaring og passion for oliven. Jesper og Natascha vendte hjem til Danmark med masser af gåpåmod til at starte deres egen import fra den familiedrevne olivengård i Andalusien.


  Den grønne smag af friske oliven
  God olivenolie dufter af nyslået græs. Det er et tegn på friske oliven, som er høstet tidligt på sæsonen, mens frugterne stadigvæk er grønne. En tidlig høst og hurtig presning er meget vigtig for at bevare de sunde egenskaber i olien og den let kradsende smag, som er smagen af sunde antioxidanter og polyfenoler.

  Olivenolier er dog ikke alt, du kan købe fra Jesper og Natascha. Hvad med at inspirere madlavningen med deres fantastiske balsamico-, sherry- og æblecidereddiker? Eller hvad med at forkæle dig selv med deres udvalg af økologiske mandler og nødder? De er alle rige på proteiner, sunde fedtsyrer og friske som alt andet fra Colombani.

 • HVEM:
  Jesper & Natascha Gyldendahl
  HVOR:
  Gl. Hovedvej 21, Bjødstrup, 8410 Rønde
  METODE:
  Økologisk
  CERTIFIKATER:
  Statskontrolleret økologisk (Ø-mærket)
  KONTAKT:
  2849 5132
  olivenolie@colombani.dk

  www.colombani.dk