{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}
  • Hattesens Konfektfabrik


    Håndlavede, ærøske lækkerier
    ”Hvorfor er det aldrig lavet før? Det smager jo fuldstændig forrygende!”, tænkte kokken Claus Hattesen, da han havde lavet sit første stykke lakridskonfekt med mokka hjemme ved køkkenbordet. Og så var et nyt eventyr i gang. Efter mange udfordrende eksperimenter med konsistens og smage kunne han i 2016 åbne Hattesens Konfektfabrik i Ærøskøbing.

    Egentlig var det tænkt som en bibeskæftigelse, et supplement til cafeen, isproduktionen og hotellet, som den iderige iværksætter i forvejen har gang på Ærø. Men efterspørgslen efter konfektfabrikkens lækkerier har betydet, at den nu har fået sit eget hus og flere ansatte, hvor de små firkanter fremstilles med præcision og kærlig hånd efter gamle traditioner.


    Blåbær, citron, chokolade…
    Det er en udsøgt oplevelse at sætte tænderne i den delikate lakridskonfekt. Hattesen har udviklet ni forskellige smagsvarianter med bid, aroma og en intens eftersmag. Alt er fremstillet af de fineste råvarer, pulver af frysetørrede bær og frugter, naturlige olier og aromaer. Produkterne er så vidt muligt lavet af lokale råvarer, for eksempel kommer rapsolien og honningen fra Ærø.

    Til forskel fra den traditionelle lakridskonfekt er Hattensens vegansk, glutenfri og mælkefri. Og så er den ikke så sød, for konfektfabrikkens kongstanke er, at mindre sukker giver mere smag!

     
  • HVEM:
    Claus Hattesen
    HVOR:
    Gilleballetofte 2A, 5970 Ærøskøbing
    METODE:
    Håndfremstillet, vegansk, glutenfri og mælkefr
    CERTIFIKATER:
    Ingen
    KONTAKT:
    Tlf: 40 40 26 84
    info@konfektfabrikken.dk

    www.konfektfabrikken.dk