{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}
 • Kirkeby & Thrane


  Uafhængigt mejeri i 130 år
  Kirkeby & Thrane ved du hvor du har. Mejeriet fra Broby på Fyn ligger, hvor det plejer, og det har det gjort siden 1887. Intet er for stort eller småt for et af Danmarks ældste andelsmejerier, der både kan håndtere større leverancer og salg til små, private gårdbutikker.

  Varerne i Den Lokale er fra Kirkeby & Thranes gamle gårdmejeri, Sinai, der i 115 år var en del af andelsbevægelsen. Det er her, de forfiner de årtier gamle, fynske opskrifter, de også sælger fra deres egen gårdbutik.

  Al mælken kommer desuden fra nogle af de 7 procent uafhængige mejerier, der stadig er tilbage i Danmark


  Hos Kirkeby & Thrane forpligter historien. Gennem tre generationers har de arbejdet med mælk. Det er denne tradition, dedikation og forpligtelse, der strømmer gennem alle varer.

  Den røgede fynske ost – rygeosten – har været produceret i området siden vikingetiden og på mejeriet siden 1927. På trods af den teknologiske udvikling holder de automatisering nede på Sinai, da det sikrer en høj kvalitet.

  Selvom Kirkeby & Thrane har 130 år på bagen, insisterer de på at forblive små nok til at være i øjenhøjde med deres kunder. Derfor er de også altid på udkig efter nye, lokale og uafhængige mælkeleverandører.

   
 • HVEM:
  Kirkeby & Thrane
  HVOR:
  Fyn Kirkeby & Thrane A/S Sinaivej 16 5672 Broby
  METODE:
  Konventionel
  CERTIFIKATER:
  Ingen
  KONTAKT:
  6322 8820 Sinai Mejeriudsalg: 5182 7600
  mail@kirkeby-thrane.dk

  www.kirkeby-thrane.dk