{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}
  • Konnerup & Co


    Det bedste til lækkersulten
    I en smukt restaureret kro i landsbyen Vester Aaby på Sydfyn banker en række hjerter i takt omkring et hyggeligt lille familieejet chokoladeværksted. Hjerterne banker for at levere de dejligste smagsoplevelser på enkle råvarer.

    Siden konditor Henrik Konnerup startede i 2003, har han været opsat på at sammensætte chokolader og lakrids, der smager som en bid af himlen. Med kreativitet og en konstant strøm af nye idéer er Konnerup & Co. noget af det bedste, man kan stille sin lækkersult med.


    Klassiske dyder og legende smagsoplevelser
    Hos Henrik er det kun de allerbedste råvarer, der slipper igennem nåleøjet. Kvalitet, enkelhed og friske ingredienser er altafgørende for det gode resultat. Og så skal der i øvrigt også gerne leges i køkkenet. Henrik og hans hold går ikke af vejen for at krydre klassiske chokoladedyder med mere eksperimenterende oplevelser, hvor alt fra fyrrenåle og havtorn til balsamico og koriander kræser for smagsløgene.

    Konnerup & Co. gør det for at udforske, hvad man kan med nye og spændende ingredienser, og fordi de er en del af foreningen Smagen af Fyn, der bringer de bedste lokale produkter fra den fynske jord til det dækkede bord.

  • HVEM:
    Henrik Konnerup
    HVOR:
    Svendborgvej 399, Vester Aaby, 5600 Faaborg
    METODE:
    Økologiske råvarer
    CERTIFIKATER:
    Fairtrade
    KONTAKT:
    2121 8060


    www.konnerup-co.dk