{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}
 • Naturmælk


  På græs mindst 150 dage om året
  Græssende køer, som trisser roligt omkring på frodige græsmarker under åben himmel, er Danmark, når det er dejligst. Hos Naturmælk er de økologiske malkekøer på græs mindst 150 dage om året. Det giver kvæg som trives og udfolder deres naturlige adfærd, og det kan man smage på mælken.

  Naturmælk er sammenslutningen af en række familiegårde, der har samlet sig under et gammelt indiansk mundheld: »Vi har ikke arvet jorden efter vore fædre, men lånt den af vore børn« Derfor er afgrøder som køerne spiser også naturens rene råvarer. Køerne får derfor masser af fiberrig grovfoder, som gøre både dem og deres maver endnu gladere og mere velnærede. På den måde kan de nemlig producere den bedste og mest smagfulde mælk.


  34 familier leverer mælken
  Naturmælk er i bogstaveligste forstand én stor familie. Hele 34 landbrug fra Syd- og Sønderjylland samt Fyn leverer dagligt den økologiske mælk til mejeriet i Tinglev.

  Det tager tid at få den bedste kvalitet og smag frem fra ko til karton. Derfor behandler medarbejderne på Naturmælk også landmændenes dyrebare dråber med skånsom og kærlig opmærksomhed. På den måde bevarer de forskellige mælketypers naturlige fedtstrukturer og sikrer en nærende og sund smag.

  Og de tænker også kreativt hos det sønderjyske mejeri. Udover mælk udvikler de løbende nye syrnede produkter, smagfulde oste og smørvarianter.

   
 • HVEM:
  Naturmælk
  HVOR:
  Sønderjylland Gerrebækvej 24 6360 Tinglev
  METODE:
  Økologisk og biodynamisk mejeri
  CERTIFIKATER:
  Statskontrolleret økologisk (Ø-mærket)
  KONTAKT:
  7464 2801
  info@naturmaelk.dk

  www.naturmaelk.dk