{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}
  • Ø-lam


    Strynøs vilde græs og urter
    På billedskønne Strynø i det sydfynske øhav bor familien Gierløff, som består af børnene Anna, Sille og Johan samt deres forældre Bodil og Gorm. De driver det lille landbrug Ø- lam, et sted, hvor dyrenes trivsel og livskvalitet er det vigtigste.

    Her er lammene eksempelvis på sommerferie, som Gorm udtrykker det. Når vejret bliver varmt og græsset er helt friskt og frodigt, sejles lammene ud til de åbne arealer og vilde strandenge på Bredholm og Strynø Kalv, hvor Bodil og Gorms cirka 150 lam går og hygger sig hele sommeren.


    Økologisk lam uden bøvl
    Når lammene labber det friske græs og vilde urter i sig fra marker og enge, får deres kød en helt særlig struktur, som gør det ekstra fedtfattigt, mørt og velsmagende. Derfor er Bodil og Gorms økologiske lammekød af den højeste kvalitet, og det kan bruges til at lave alt fra hjemmelavede rullepølser til lammeleverpostej. Kødet sælges som hele parterede lam i vakuumpakker lige til at lægge i fryseren og kommer i tilberedningsklare udskæringer som lammekøller, bove, nakkekoteletter, kogeben, slag, lever og hjert

  • HVEM:
    Gorm Gierløff
    HVOR:
    Kirkestræde 2, Strynø, 5900 Rudkøbing
    METODE:
    Økologisk landbrug
    CERTIFIKATER:
    Statskontrolleret Ø-mærket
    KONTAKT:
    2926 1682
    oelam.strynoe@ gmail.com

    www.ø-lam.dk