{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}
 • Poppelgården


  Hånd i hånd
  De har krølle på halen, både mennesker og dyr. På Poppelgården på Ærø går ansvar for mennesker, dyr og natur hånd i hånd. Henrik og Stine driver nemlig både Ærøs største økologiske landbrug og verdens mindste landbrugsskole.

  På skolen får udsatte unge hjælp til at skabe sig et holdbart, socialt fundament, og de lærer at tage sig godt af natur og dyr. De får en varm håndsrækning for resten af livet. Landbruget på de 65 hektar er 100 procent økologisk – både kød, frugt, bær og grøntsager produceres med dyb respekt for natur og klima.


  Krølle på halen
  På Poppelgården går også trivsel og kvalitet hånd i hånd. Det økologiske kød smager ligeså godt, som dyrene lever, og kvaliteten matcher kravene fra de fineste restauranter.

  De sortbrogede grise – dansk landracesvin – går ude hele året og roder i jorden. De er glade og legesyge, de har ingen ring i næsen, men store krøller på halerne. De besindige herefordkøer kan du tage en snak med i Ærø Naturpark, hvor de græsser om sommeren. Gederne jobber udendørs som naturplejere året rundt og æder brombær, tidsler, brændenælder og andet guf. I det velsmagende sortiment fra Poppelgården indgår også duftende krydderurter, hyben og havtorn i efterårets smukkeste orange nuancer og rønnebær så søde som paradisæbler …

 • HVEM:
  Henrik Linde Jakobsen & Stine LaBoube
  HVOR:
  Ærø Lisbetsvej 3, 5970 Ærøskøbing
  METODE:
  Økologisk
  CERTIFIKATER:
  Statskontrolleret økologisk Registreret Socialøkonomisk virksomhed
  KONTAKT:
  62582838
  ppj@poppelgaarden.org

  www.poppelgaarden.dk