{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}
 • Sæberiet


  Fra have til hænder
  Det dufter af roser og mynte, når man træder ind i den smukke have i den nordøstlige ende af Ærø. Med udsigt til det Sydfynske øhav og Avernakø ligger Sæberiet, hvor Inge Dahl de sidste tyve år har udviklet og produceret aromatiske sæber, te og urtesalt med blomster og urter fra haven.

  Inge og hendes medarbejdere udfører alt arbejdet i hånden og behandler råvarerne med omhu. Det handler om at producere de bedste og sundeste produkter af højeste kvalitet og samtidig have et godt arbejdsmiljø og tilfredse kunder.


  Velduftende sæber og salte
  Sæbemassen, som laves på basis af økologiske planteolier, blandes med blomster og urter, hældes i forme, forarbejdes og modner 4-6 uger. Det endelige produkt er en mild, meget drøj og fast sæbe med et stort naturligt indhold af glycerin. En sæbe helt uden kunstige tilsætningsstoffer, der bevarer hudens naturlige balance. Den fine blanding af økologiske olier og urter giver sæberne deres helt egen karakter og egenskaber.

  Sæberiet laver også flydende sæbe, flagesalt, salt til fisk og vildt, røget salt og peber – alt sammen med økologiske krydderurter. Produkterne sælges hos mange forhandlere i Danmark og Norge, og i sommerhalvåret kan de købes i Sæberiets gårdbutik. Her er også et værksted, hvor børn og voksne selv kan prøve at lave sæbe.

 • HVEM:
  Inge Dahl
  HVOR:
  Søby Nørremarksvej 3, 5985 Søby Ærø
  METODE:
  Økologisk fremstilling af sæbe og kryddersalte
  CERTIFIKATER:
  Alle fødevarer er certificeret økologisk
  KONTAKT:
  62 58 19 59
  kontakt@saeberiet.dk

  www.saeberiet.dk