{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}
 • Skærtoft Mølle


  Den fineste mel gennem snart 5 generationer
  Selvom gården Skærtoft ikke ligger langt fra Helved, er stedet snarere et paradis. Et paradis placeret i idylliske omgivelser ved siden af den store smukke Nørreskov på østkysten af Als, hvor den samme familie har dyrket landbrug i snart fem generationer – 125 år. Et paradis for folk, der vil have et velsmagende økologisk eller biodynamisk kornprodukt malet og pakket med omsorg for miljøet og sans for detaljen.

  På Skærtoft har de været økologer i 25 år og biodynamikere i 3 år. I dag driver familien Risgaard Bonde – Hanne, Jørgen og Marie-Louise – ikke bare gården men også Skærtoft Mølle og kursusvirksomheden Skærtoft Staldkøkken. Det gør de med stor passion for den økologiske og biodynamiske produktion og den friske smag af den fineste, næringsrige, stenformalede mel.


  Dedikeret til den miljøvenlige produktion
  Der valses, knækkes og poleres kornkerner med stor omhu, og melen stenformales, så den altid indeholder masser af næringsrige fibre og den sunde kim. Målsætningen er selvfølgelig velsmag og kvalitet, men det handler også om bæredygtighed og omsorg for miljøet.

  Skærtoft Mølle har siden 2004 arbejdet for at sætte miljøvenlige og CO2-neutrale initiativer på dagsorden. Det sker gennem deres produktion, men også via initiativer som Skærtoft Brødakademi, hvor de tilbyder bagekurser. Familien Risgaard Bondes passion for at vise hvordan bæredygtighed, miljøhensyn og velsmagende produktion går hånd i hånd er endda så stor, at de har vundet priser for alt fra deres produktion til indpakningen af deres produkter.

 • HVEM:
  Hanne, Jørgen og Marie-Louise Risgaard Bonde
  HVOR:
  Skærtoft 4, 6440 Augustenborg
  METODE:
  Melblanding, glutenfri
  CERTIFIKATER:
  Økologi
  KONTAKT:
  74 47 44 80
  mail@skaertoft.dk

  http://skaertoft.dk